Invision Byte: [IPB2 Tutorial] Custom BBCode: YouTube - Invision Byte

Jump to content

Welcome to Invision Byte

Welcome to Invision Byte, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Purchase one of the products available and quickly receive support for it!
  • View and use the shoutbox to communicate
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

[IPB2 Tutorial] Custom BBCode: YouTube Rate Topic: -----

#1
User is offline   Iris 

  • Full Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 615
  • Joined: 08-October 07
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
This is the support topic for the tutorial Custom BBCode: YouTube. Please post here if you have any questions or feedback.

This post has been edited by Iris: 16 May 2010 - 05:29 PM

0

#2
User is offline   Amrik 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-February 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Doesn't work

after the post this what i get

http://www.youtube.com/v/9vTo2p3F_v8"...To2p3F_v8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Help Please
Posted Image

Everyday is an experience that will strengthen you to face the world in which most people talk with each other merely...To use them.
0

#3
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
I know that some of my customers use this BBCODE with no problems, are you sure you have setup properly the BBCODE in ACP and used properly the tag to insert a video?
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#4
User is offline   Amrik 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-February 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Yes, I Did Exactly What Was Told :(

Here's a screenshot

Posted Image


After the <A in the pic its this

href="http://www.youtube.com/v/{content">http://www.youtube.com/v/{content}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

This post has been edited by Amrik: 21 February 2009 - 06:50 AM

Posted Image

Everyday is an experience that will strengthen you to face the world in which most people talk with each other merely...To use them.
0

#5
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
Ah now I see what is the problem, the tutorial got broken on submit because of the bugged editor of Ineo.

I have now updated the tutorial to fix it and now it has also some formatting, please use the updated BBCODE replacement and you'll be fine :)
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#6
User is offline   Amrik 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 19-February 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Worked out really good! ;)

Can you make aa BBCode For Imeem Music? :D
Posted Image

Everyday is an experience that will strengthen you to face the world in which most people talk with each other merely...To use them.
0

#7
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
No idea of what is Imeem Music, but open a new topic in the general support forum and someone will be able to help you probably :)
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#8
User is offline   saadaziz 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 22-March 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
is there anyway to make this code in the way that they have to put the whole url its much easier for people that putting just the code and also how do you add it into the main box so everyone can see and use it
0

#9
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
It won't work, if your members past directly inside the link of the page the whole page is loaded and not only the video:

Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#10
User is offline   BLTYNR 

  • Active Member
  • PipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 80
  • Joined: 07-April 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
How can i make the video id full url?
Like this : http://www.youtube.com/watch?v=K-FH4knjHCI
And not K-FH4knjHCI

I put this code in ACP :

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{content}"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{content}" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>


But i get movie not loaded... in the topic.

This post has been edited by BLTYNR: 08 April 2009 - 09:02 PM

0

#11
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
I have just answered the same question in my reply above...

http://www.invisionbyte.net/index.php?s=&a...ost&p=11127
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#12
User is offline   BLTYNR 

  • Active Member
  • PipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 80
  • Joined: 07-April 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Sorry i don't understand it.
Wich code must i set on Custom BBCode Replacement?

I have a youtube button in the editor thats works only with the full link and no video id.
This one ?

 <object width="425" height="350"><param name="movie"  value="http://www.youtube.com/watch?v=/{content}"></param><embed  src="http://www.youtube.com/watch?v=/{content}"  type="application/x-shockwave-flash" width="425"  height="350"></embed></object>

This post has been edited by BLTYNR: 08 April 2009 - 10:05 PM

0

#13
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
As I said in my reply above you can't use the full youtube link to post youtube videos on your forums, the only way is to use the video ID only.
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#14
User is offline   DragonFly 

  • Active Member
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 19-March 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

View Postsaadaziz, on 23 March 2009 - 08:35 AM, said:

is there anyway to make this code in the way that they have to put the whole url its much easier for people that putting just the code and also how do you add it into the main box so everyone can see and use it

See bottom of the post ;)

View Postterabyte, on 09 April 2009 - 12:49 PM, said:

As I said in my reply above you can't use the full youtube link to post youtube videos on your forums, the only way is to use the video ID only.

And now your wrong :blink: I know forums where it is :lol:


Put this in the Replacement ;)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="{content}"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="{content}" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Now it is the whole link ;)

This post has been edited by zamg0d1: 10 April 2009 - 01:31 PM

0

#15
User is offline   BLTYNR 

  • Active Member
  • PipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 80
  • Joined: 07-April 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

View Postzamg0d1, on 10 April 2009 - 02:29 PM, said:

Put this in the Replacement ;)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="{content}"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="{content}" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Now it is the whole link ;)



Movie not loaded...

Link is correct : http://www.youtube.com/watch?v=t_tS8Om74aA&
0

#16
User is offline   BLTYNR 

  • Active Member
  • PipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 80
  • Joined: 07-April 09
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Sorry for double post.
But i found a Mod that works with full link and a button to the ips_editor.
This button works same as image and url bbcode/button.
If i have permissions to share a Mod i will post it.
But firstly i must translate it to English.
0

#17
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious

View PostBLTYNR, on 10 April 2009 - 11:03 PM, said:

View Postzamg0d1, on 10 April 2009 - 02:29 PM, said:

Put this in the Replacement ;)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="{content}"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="{content}" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Now it is the whole link ;)



Movie not loaded...

Link is correct : http://www.youtube.com/watch?v=t_tS8Om74aA&

As I was saying above that BBCODE replacement won't work if you use the full link above, you need to use a full link like that for it to work:
http://www.youtube.com/v/t_tS8Om74aA&



View PostBLTYNR, on 11 April 2009 - 02:21 AM, said:

Sorry for double post.
But i found a Mod that works with full link and a button to the ips_editor.
This button works same as image and url bbcode/button.
If i have permissions to share a Mod i will post it.
But firstly i must translate it to English.

Sure, no problem for me.

If you get the permission to translate and upload it I'll gladly approve it if you submit it there :)
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#18
User is offline   ASTRAPI 

  • Full Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 506
  • Joined: 03-December 07
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: Artistic
Nice one :)

I was add a button also following this tut:

http://forums.invisionize.com/index.php?autocom=tutorials&action=viewtutorial&id=600


But i don't have the button when i use quick edit :(

This post has been edited by ASTRAPI: 02 July 2009 - 04:54 AM

0

#19
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
The quick editor in IPB is, as the name says, a quick editor with only a few options :P
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#20
User is offline   ASTRAPI 

  • Full Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 506
  • Joined: 03-December 07
  • IP.Board:2.3.x
  • Current Mood: Current Mood: Artistic
On some of them i got :

Embedding disabled by request

Any way to fix this?

:)
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users