Invision Byte: Remove Forums from Board Index - Invision Byte

Jump to content

Welcome to Invision Byte

Welcome to Invision Byte, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Purchase one of the products available and quickly receive support for it!
  • View and use the shoutbox to communicate
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Remove Forums from Board Index

#1
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
Posted Image
File Name: Remove Forums from Board Index
File Submitter: terabyte
File Submitted: 10 Aug 2011
File Updated: 04 Aug 2013
File Category: IP.Board
IP.Board 3.0 Compatible: No
IP.Board 3.1 Compatible: No
IP.Board 3.2 Compatible: Yes
IP.Board 3.3 Compatible: Yes
IP.Board 3.4 Compatible: Yes

This mod lets you hide certain forums from both Board Index & Forum View leaving them still accessible with a direct url. This is especially useful if you want to have lot of forums and sub-forums but don't want your members see all of them listed.

Click here to download this file
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#2
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
Updated the download with the new readme layout, no code changes or updates so you don't need to re-download it unless you want to have the new readme.
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#3
User is offline   Forged 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-October 11
  • IP.Board:3.2.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Hey terabyte, thank you for this lovely modification! It's an important feature on my website. I'm currently having an issue with it. I had no idea what it was at first, then I narrowed it down to your modification causing it.

Posted Image


When I have this modification enabled ,this broken code shows up at the top of my website. What can I do to get rid of this eyesore?

Note: I have the 3.2.x version installed.

0

#4
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious

View PostForged, on 13 October 2011 - 06:12 PM, said:

Hey terabyte, thank you for this lovely modification! It's an important feature on my website. I'm currently having an issue with it. I had no idea what it was at first, then I narrowed it down to your modification causing it.

Posted Image


When I have this modification enabled ,this broken code shows up at the top of my website. What can I do to get rid of this eyesore?

Note: I have the 3.2.x version installed.


I really have no idea on why that would happen honestly..

Try re-importing the hook from your ACP, does that fix it?
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#5
User is offline   -DarkGizmo- 

  • Don't feed after midnight
  • Pip
  • Group: Premium Members
  • Posts: 13
  • Joined: 19-January 10
  • Location:New York
  • Interests:Women, Gaming, Web Design, Technology, IPB.
  • IP.Board:3.4.x
  • Current Mood: Current Mood: Alienated
Doesn't seem to be working in 3.3.2, Terabyte. Can you look into it? I set up the hook but still see the category and forums i set not to show on the board index, on the board index. :P

see here. I want to hide the Gamer's Lounge from view but it's still showing up as visible on board index...

This post has been edited by -DarkGizmo-: 26 May 2012 - 12:27 AM

0

#6
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious
I can't reproduce locally, submit a ticket with ACP/FTP details so that I can take a look on your forum please: http://community.invisionbyte.net/index.php?app=nexus&module=support
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#7
User is offline   Jonatascaram 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 23-November 12
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Hello friends
This is exactly what do HOOK accurate in my forum, the problem is that the version of my forum is "Ipb 3.1.4" does not work and have tested
av
Do not have a previous version of this hook? that works in IPB. 3.1, x?
0

#8
User is offline   terabyte 

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Management
  • Posts: 8,907
  • Joined: 30-September 07
  • Location:Italy
  • IP.Board:3.1.x
  • Current Mood: Current Mood: Insomnious

View PostJonatascaram, on 23 November 2012 - 09:45 PM, said:

Hello friends
This is exactly what do HOOK accurate in my forum, the problem is that the version of my forum is "Ipb 3.1.4" does not work and have tested
av
Do not have a previous version of this hook? that works in IPB. 3.1, x?


No there is no previous version of this hook and there won't be because 3.1 works in a different way than 3.2 and the hook point needed is not available.
Board Rules - Available Products - Products Faqs - Need a Custom Work?


* Don't PM me for support, post in the forum or submit a ticket from the client area! *
0

#9
User is offline   JulesBB 

  • n00b
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 05-April 15
  • IP.Board:3.4.x
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen
Will this mod work on IP Board 3.4.7 ? I have installed it but cannot find the settings in forum management.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users